Over Thrillerweb

Gijs Korevaar

Op Thrillerweb staan mijn interviews met schrijvers en boekrecensies die ik als journalist in de loop van vijftien jaar heb geschreven voor de Haagsche Courant, het Algemeen Dagblad, het Nederlands Dagblad, Crimezone, de website van Plantage boekhandels/De Boekenpartners en De Boekenkrant. Daarnaast bevat het artikelen die speciaal voor deze website zijn geschreven.

Sinds enige tijd staat er bij elke recensie of ieder interview een link naar de uitgever waar de lezer het boek direct kan aanschaffen. Tegenover deze lezersservice staat geen enkele vergoeding die uitgevers daarvoor aan www.thrillerweb.nl zouden moeten betalen.

Doel van mijn website is lezers te informeren over goede spannende boeken. De waarderingen van de boeken op deze website zijn dan ook bijna zonder uitzondering hoog. Ik schrijf alleen over die boeken waar ik zelf van heb genoten. Dit uitgangspunt heb ik ingenomen vanaf het moment dat ik ben begonnen met recenseren van spannende boeken voor de Haagsche Courant.

Gijs Korevaar


Derk Korevaar
Derk Korevaar

Na vele jaren en verschillende taken in ICT te hebben volbracht (programmeren, systeem analyse, project management, consulting, support, les geven) houd ik mij nu bezig met webdesign en management van websites. Deze website is daarvan een voorbeeld.

Derk Korevaar


Foto’s op deze website (met uitzondering van deze pagina)

Veel foto’s zijn afkomstig van de uitgevers van de besproken boeken. Sommige portretten zijn gemaakt door Ed Coenen, verslaggever en fotograaf in dienst van EVO, de verladersvereniging in Zoetermeer: hierbij zijn de credits vermeld.